Ha mágnesrajongó a gyerek…

Magazin  // 

Készíts neki mágnesfalat a szobájába! Jordan, az Oh Happy Day bloggere pontosan ezt tette: kisfia odavan a mágneses betűkért, így Jordan vett egy szép nagy fémlapot, némi szöget és kalapácsot, és munkához látott. Saját bevallása szerint körülbelül 10 perces melóval tette végtelenül boldoggá csemetéjét, aki azóta naphosszat pakolgatja a színes betűket ide-oda a falon.

Amellett, hogy dekorációs elemként sem utolsó egy ilyen fal a gyerekszobában, más előnyéről is be tudok számolni. A régi lakásunkban olyan vizesek voltak a falak, hogy még a celluxot és a blue tack-et is ledobta magáról, így a gyerek egyetlen kedvencét sem tudta felapplikálni a falra. (Szerencsére. Mert ugye, kéthavonta más a kedvenc.) Így aztán kapott ő is egy szép, pirosra mázolt mágnesfalat, rengeteg hűtőmágnessel, amin azóta ott virítanak az aktuális kedvencek. És bár nincsenek olyan illúzióim, hogy az idők végezetéig megúszom, hogy a fal tele legyen mindenféle poszterrel, egyelőre azok is csak ezen a felületen jelennek meg.

magnesfal1.jpg

Szóval, megéri elbíbelődni vele.

Forrás: Oh Happy Day!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

forrás: Gyerekszoba blog


Szólj hozzá